سفارش تبلیغ
صبا ویژن

آموزش نصب و راه اندازی مودم بی سیم تی پی لینک و مدل های همانند آن

آموزش راه اندازی مودم وایرلس tp-link مدل td-w 8901 g

 

    قبل از وصل کردن مودم به برق ، اتصالات آنرا بررسی کنید .از مودم به کامپیوتر با کابل شبکه ، از مودم به اسپلیتر ، تلفن به اسپلیتر و درنهایت اسپلیتر به خط تلفن ( پریز ) .

 

    تذکر مهم : برای کانفیگ حتما از کابل شبکه استفاده کرده ، از کانفیگ به صورت وایرلس خودداری کنید .

    پس از نصب درایور ، در Address bar مرور گر خود ، آدرس 192?168?1?1 را وارد کنید .

    برای ورود به صفحه تنظیمات از شما User name و Password می خواهد . هردوی اینها به طور پیشفرض عبارت admin میباشد

 

    PPPoE : به صورت اتوماتیک با استارت ویندوز به اینترنت وصل میشود .

    Bridge Mode : اتصال به صورت دستی است و باید یک کانکشن بسازید .همزمان یک نفر میتونه از وایرلس استفاده کنه

    تذکر : البته در حالت PPPoE هم میتوان تنظیماتی انجام داد تا به صورت اتوماتیک وارد اینترنت نشد .

    شما روی PPPoE تنظیم کنید .

 

    مرحله بعدی وارد کردن مشخصات شما است .

 

    یا اینکه بر روی وایرلس پسورد بزارید

    SSID : نامی است که روی مودم میگذارید و هنگامی که برای شبکه وایرلس جستجو میکنید نشان داده میشود .

 

    پسورد وایرلس به صورت پیشفرض غیر فعال میباشد . بهتر است با انتخاب یک Authentication بر روی وایرلس خود رمز بگذارید . این رمز برای مرتبه اول ( بعد از کانفیگ ) که میخواهید به اینترنت وصل شوید از شما پرسیده می شود.

    بهترین و امن ترین حالت ، حالت WPA2-PSK است

محققان ایرانی به تازگی چمدانی را ابداع کرده‌اند که به کمک سیستم خودکاری که در آن تعبیه شده می‌تواند روی چرخ ها حرکت و صاحب خود را نیز با خود حمل کند.

 

به گزارش آنا به نقل از گیزمگ، مسافرت کردن همیشه لذت‌بخش است اما دنبال خود کشیدن چمدان یکی از دشوارترین بخش‌های سفر است. محققان برای حل این مشکل تاکنون گزینه‌های متعددی را پیشنهاد داده‌اند که از آن جمله می‌توان به اسکوترهای تاشو و کیف‌هایی اشاره کرد که قادر است طبق برنامه‌ریزی گوشی هوشمند کاربر عمل کند.

 

در این میان، محققان ایرانی به تازگی نوعی سیستم خودکار داخل چمدان طراحی کرده‌اند که فرد می‌تواند به جای این که چمدان را به دنبال خود روی زمین بکشد، در قسمت تعبیه شده برای چمدان بایستد و همراه آن حرکت کند.

 

چمدان رباتیک Olive زاییده طرح رباتیک «ایکاپ» ایرانی است و با وجود این که ظاهر آن مانند یک چمدان معمولی است، اما مانند یک دو چرخه متحرک عمل می‌کند و سیستم حرکت خودکاری در آن تعبیه شده که به خودی خود تعادل خود را حفظ می‌کند و با استفاده از ژیروسکوپ و شتاب‌سنج‌های سه‌بعدی، هنگام حرکت روی دو چرخ تعادل آن برقرار می‌شود.

 

داخل این سیستم یک دوربین برجسته‌نما تعبیه شده است که قادر است نقشه‌ای بصری از اطراف تهیه کند و با استفاده از الگوریتم‌های ردیاب اسکلتی که در چمدان امکان تشخیص صاحبش را در محیط‌های پرجمعیت می‌دهد، به صاحب چمدان اجازه می‌دهد چمدان را دنبال کند.

 

چمدان رباتیک Olive نخستین چمدان هوشمند دنیاست که مجهز به reminder یا یادآور است و هنگامی که زمان کم است و فرد باید در رفتن عجله کند، به صاحبش اطلاع می‌دهد. همچنین یک مقیاس درونی برای این چمدان تعبیه شده که نسبت به اضافه بار داخل چمدان هشدار می‌دهد.

زمانی که مسافت تا گیت ورودی زیاد باشد، یک جفت چرخ تا شده، باز می‌شود و چمدان به یک وسیله نقلیه چرخ‌دار تعادلی تبدیل می‌شود که می‌تواند صاحبش را با سرعت پایین تا مقصد حمل کند. باتری این ربات متحرک (پاوربانک) می‌تواند دستگاه‌های قابل حمل را نیز شارژ کند.

 

طبق طرح رباتیک «ایکاپ»، Olive از طریق وای‌فای به گوشی‌ هوشمند کاربر یا سایر دستگاه‌ها و با اپلیکیشنی که امکان کنترل کامل را به آن می‌دهد، متصل می‌شود. این اپلیکیشن، چمدان را هر جایی که از سیستم‌های GPS و فناوری 3G یا 4G وجود دارد، مستقر می‌کند.

 

این چمدان همچنین مجهز به سیستم قفل و قفل‌بازکن خودکار است که در صورت بازماندن به طور خودکار قفل می‌شود و در صورت به هم خوردن نظم چمدان، زنگ هشدار آن به صدا درمی‌آید. قفل آن با فناوری NFC نیز کار می‌کند بنابراین دکمه‌های تعبیه شده روی آن اضافی تلقی می‌شوند.

تیم رباتیک «ایکاپ» ماه گذشته در بخش خدمات رباتیک استارتاپ رقابت جهانی 2016 که در مونیخ برگزار شد، مقام اول را از آن خود کرد. کمپانی سازنده این چمدان بعد از کسب این موفقیت به دنبال توسعه آن و سرمایه‌گذاری بیشتر روی تولید آن هستند.

وایرلس

سایر خدمات مشابه در:

سایت تبلیغاتی رایگان بقیمت www.bgheimat.com


خبر مایه
آمار وبلاگ

بازدید امروز :7
بازدید دیروز :0
کل بازدید : 5684
کل یاداشته ها : 8


طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ